Heerlijk ruikende kleding met parfum voor de was | Wasbeleving

De naam zegt het eigenlijk al, wasparfum is parfum voor de was. Door een of twee dopjes wasparfum toe te voegen aan de was naast het wasmiddel kun je lange periode genieten van kleding dat heerlijk ruikt. Hang je de was op? Dan start het genieten al tijdens het ophangen van de was. De geur verspreidt zich gemakkelijk door de ruimtes in de woning. Wil je een tip van ons? Hang de was - als het weer het toelaat - buiten aan de waslijn. Hierdoor trekt de Italiaanse wasparfum nog beter in de vezels van de kleding waardoor je nog langer van de geur kunt genieten.

Wil je het graag eens proberen, maar weet je niet welke geur je moet kiezen? Dan is onze cadeauset echt perfect voor jou! Misschien wil je juist een vriendin of (schoon)moeder blij maken met een cadeau. Met maar liefst zes kleine flesjes van 20 ml kun je onze bestsellers uitproberen.

Wij hebben ook de Autoparfum en Luxe geurstokjes in het assortiment. 


Wasparfum | Wasbeleving


Wasparfum cadeausets | Wasbeleving

Sale!

Wasparfum cadeauset

€ 19,95 € 12,50
Sale!

Wasparfum cadeauset

€ 19,95 € 12,50

Ben jij benieuwd naar de wasparfum van Hypno Casa maar kun je geen keuze maken? Dan is onze cadeauset echt iets voor jou! Met onze 6 bestsellers kun je eens lekker proberen welke geuren bij jou in de smaak vallen.

 

De set bestaat uit 20ml van de Cotone, Fior di Talco, Blu, FIorita, Magnolia en Orchidea.

Sale!

Wasparfum proefpakket luxe

€ 21,95 € 15,00
Sale!

Wasparfum proefpakket luxe

€ 21,95 € 15,00

Ben jij benieuwd naar de wasparfum van Hypno Casa maar kun je geen keuze maken? Dan is onze proefpakket echt iets voor jou! Met onze 6 bestsellers kun je eens lekker proberen welke geuren bij jou in de smaak vallen.

 

Dit proefpakket bestaat uit 20ml van de Charme, Oppio, Vanity, Passione, Desire en Velvet. 

Sale!

Cadeaupakket wasparfum Cotone 100 ML

€ 17,95 € 10,00
Sale!

Cadeaupakket wasparfum Cotone 100 ML

€ 17,95 € 10,00

Cadeaupakket wasparfum Cotone 100 ML

 


Autoparfum

Wil jij, net als met onze geurstokjes, in de auto ook genieten van de bijzondere geuren van Hypno Casa? Kies dan een van de verfrissende Hypno Casa autoparfums, die vieze autogeurtjes tegengaat en je auto geur heerlijk laat ruiken.


Navulling autoparfum


Geurstokjes

Geurstokjes geven een fijne sfeer in je verschillende ruimtes in de woning, bijvoorbeeld de woonkamer, badkamer of slaapkamer. Met verschillende heerlijke geuren past er altijd een in elke ruimte. Ons assortiment bevat luxe geurstokjes met stijlvolle houders, ze passen in elk interieur. De geurstokjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en ook als navulling, zo blijf je intens genieten


Wasparfum toevoegen aan de wasmachine

Laten we beginnen door te vertellen dat wasparfum niet slecht is voor de wasmachine. Je voegt de wasparfum toe in het vakje waar je normaal gesproken wasverzachter in doet. De wasparfum zal in de laatste spoelbeurt worden opgenomen en zorgen voor een heerlijke geur aan het wasgoed. De wasparfum lost volledig op in het water. Je kunt dus gerust genieten van de heerlijke geuren zodra je de wasmachine opent.

Afhankelijk van de hoeveelheid was of de gewenste sterkte van de geur bepaal je de gewenste hoeveelheid wasparfum voor in de wasmachine. Voeg naast het gebruik van wasmiddel een á twee dopjes wasparfum toe in het wasbakje waar je normaal de wasverzachter in plaatst.

Handwasjes doen met wasparfum

Was je liever met de hand? Geen nood, ook jij kunt gebruik maken van de Italiaanse wasparfum van Wasbeleving. Gebruik naast het wasmiddel nog 5 ml wasparfum voor 5 liter water. De wasparfum kan in enkele gevallen een allergische reactie veroorzaken, gebruik daarom uit voorzorg tijdens de handwas handschoenen. Je voorkomt hiermee ook dat je handen de hele dag naar de wasparfum ruiken.