Showroom Metaalinterieur


Showroom in het Westland!


Hartelijk welkom bij de showroom van Metaalinterieur,  gelegen in Honselersdijk, het hart van het Westland. Wanneer je binnenstapt in onze showroom, wordt je direct verrast door de uiteenlopende producten die ook te zien zijn op onze online webshop, Metaalinterieur.nl. We zijn trots op onze zorgvuldig geselecteerde collectie die zowel metalen als houten meubelstukken omvat. Bovendien hebben we een scala aan unieke metalen interieuraccessoires die jouw leefruimte net dat beetje extra karakter kunnen geven. Kom langs en laat je inspireren!

Showroom Honselersdijk Metaalinterieur

Een Persoonlijke Uitnodiging van ons!


Wij, Yoni, Annelies en Jolanda, heten je van harte welkom en nodigen je uit om ons unieke interieurdesign te ontdekken. Neem de tijd om onze showroom te bezoeken, waar je een brede collectie van zorgvuldig geselecteerde items kunt bewonderen. Ervaar zelf de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en krijg een dieper inzicht in het vakmanschap achter elk stuk. Samen gaan we op zoek naar die perfecte meubels en die bijzondere accessoires die jouw interieur de finishing touch geven en het echt tot leven brengen. Wacht niet langer en kom langs voor een inspirerende ervaring!


Ontdek Onze Collectie


In onze showroom kunt je onze uitgebreide collectie metalen meubelen en accessoires ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een  metalen wandrek, een metalen kast, een stijlvolle metalen tafel, een functioneel metalen bureau of unieke metalen krukken, we hebben het allemaal. 

 

  • Metalen Wandrekken: Onze metalen wandrekken zijn zowel functioneel als decoratief. Ze bieden een eigentijdse manier om uw spullen op te bergen en jouw ruimte te verfraaien.
  • Metalen Kasten: Onze metalen kasten combineren functionaliteit met stijl. Ze bieden opbergruimte terwijl ze een verfijnde uitstraling aan jouw interieur geven.
  • Metalen Tafels: Onze metalen tafels zijn ontworpen om de focus van jouw eetkamer of woonkamer te zijn. Ze zijn duurzaam en esthetisch aantrekkelijk.
  • Metalen Bureaus: Als je op zoek bent naar een productieve werkruimte, bieden onze metalen bureaus de perfecte oplossing. Ze zijn robuust en comfortabel.
  • Metalen Krukken: Onze metalen krukken zijn veelzijdig en passen in verschillende interieurstijlen. Ze voegen een vleugje industrieel design toe aan jouw huis.
  • Interieur accessoires: Onze interieur accessoires zijn eigentijds en van topkwaliteit, En past goed in verschillende interieurstijlen, van industrieel tot een moderne inrichting.

Dit is maar een voorproefje. In onze showroom zie je nog veel meer. We helpen je graag om jouw droominterieur te maken!


Openingstijden Showroom 


We nodigen je graag uit om onze showroom te bezoeken en onze producten van dichtbij te bekijken.

Zomervakantie openingstijden.

Wilt u langskomen? U bent van harte welkom om een kijkje binnen te komen nemen.

Echter kan het wel is voorkomen dat wij niet aanwezig zijn 

Wilt u zeker er van zijn dat één van ons aanwezig zijn, maak dan een afspraak.

Komt één van de dagen of tijden u niet uit neem dan contact met ons op dan komen wij vast tot een passende oplossing.

 

Bezoek adres:

Endeldijk 27 2675 CN Honselersdijk

De poort in naast het woonhuis

De laatste deur aan de linkerkant naast de garagedeur.

Wij zitten op de 1e etage, helaas is er geen lift aanwezig om boven te komen. 

 

Heeft u verder nog vragen? Mail dan naar info@metaalinterieur.nl of vul het contact formulier in.

Contact Formulier