Metalen tafels van hout & metaal

Metalen tafels zijn een trendy en functioneel meubelstuk dat een vleugje stijl en opbergruimte toevoegt aan elke kamer in huis. Bij Metaalinterieur bieden we een ruime selectie metalen eettafel, sidetables en metalen salontafels met verschillende ontwerpen en afmetingen, zodat je er zeker een vindt die perfect bij jouw interieur past. Wij hebben de ideale opties voor jouw metalen Tafel!

Duurzaamheid en stijl in één: Houten tafels met metalen poten

Onze houten tafels met metalen poten combineren duurzaamheid met stijl, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor liefhebbers van natuurlijke materialen en industriële accenten. Het warme en karakteristieke mangohout vormt een prachtig contrast met het stoere metaal, waardoor de tafel een unieke uitstraling krijgt. Bovendien zorgen de metalen poten voor stabiliteit en stevigheid, zodat je jarenlang kunt genieten van je tafel. Onze houten tafels met metalen poten bieden functionaliteit en stijl in één.


Veelgestelde vragen.

Waarom metalen tafels van hout & metaal

Metalen eettafelkamer

Onze metalen tafels zijn gemaakt van hout en metaal. We gebruiken mangohout en metaal van de beste kwaliteit. Of je nu een grote eettafel zoekt of een compacte eettafel van hout en metaal om de ruimte efficiënt te gebruiken; keuze is reuze in de collectie van metaalinterieur. Ook de vorm en de uitstraling van de tafel zijn niet geheel onbelangrijk, daarom bieden we je een prachtige collectie eettafels die jouw keuken of eetkamer absoluut iets extra’s geven.

Hoe onderhoud ik een metalen tafel?

Bij Metaalinterieur begrijpen we dat het belangrijk is om meubels gemakkelijk te kunnen onderhouden, vooral als het gaat om tafels die dagelijks worden gebruikt. Het metalen frame en het houten tafelblad zijn behandeld met hoogwaardige afwerkingen die zorgen voor een duurzaam oppervlak dat bestand is tegen morsen en vlekken.

Voor het dagelijks onderhoud raden we aan om een zachte doek en milde reinigingsmiddelen te gebruiken om eventueel vuil of vlekken te verwijderen. Het is belangrijk om te voorkomen dat vloeistoffen langdurig op het oppervlak blijven liggen, dus zorg ervoor dat je gemorste vloeistoffen snel opdept.

Bestellen of vragen aan onze medewerkers?

Zodra je jouw favoriete tafel hebt gevonden en je een metalen tafel wilt kopen, kun je het gemakkelijk bestellen via onze website en veilige online betalingsmethode. We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je nieuwe aanwinst in huis of kantoor. Ons team staat ook altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of speciale verzoeken.