Countryfield geurstokjes, geurkaars, handzeep, ambiance.

Dwaal door de straten van New York en open al je zintuigen. Voel de zonnestralen over je huid strijken terwijl je de geur van zoete geroosterde noten in combinatie met gebrande koffiebonen ruikt met onder andere de countryfield geurstokjes.

Houtachtig, nootachtig, zoet in combinatie met bergamot, mirte, gebrande koffiebonen, chocolade, hazelnoot, leer en cedar.

 


Ambiance collectie Golden delight.

Leef je uit in een gouden universum waar stijl en gratie worden gecombineerd met passie en onverschrokkenheid. Moeiteloos verleidelijk als een bevrijde godin. Voel het, bezit het, leef het. Golden Delight is een oriëntaalse en luxueuze geur.

Oriëntaalse geur met een frisse noot, vanille, peer, tonkaboon, amandelen, kaneel,  kruidnagel, jasmijn, rozen en een vleugje lavendel.

 


Countryfield Ambiance collectie Adventure

Avontuur wacht op je, verken de wereld! Trotseer de Himalaya en bekijk de wereld vanuit een vogelperspectief. Droom weg in het regenwoud van Borneo of sta oog in oog met de bijzondere wilde dieren. De geur van de jungle komt je tegemoet.

De geur van witte bloemen, bergamot, Ylang-Ylang, lelies, oranjebloesem, amber. Sandelwood en een vleugje vanille.


Countryfield Ambiance collectie Elegance

Als ze de kamer binnenkomt, omringt door een zoete en kruidige geurencombinatie draaien alle hoofden zich naar haar toe. Ze beweegt gracieus, terwijl ze tegelijkertijd de andere gasten vriendelijk begroet. Van top tot teen is zij de definitie van elegantie.

Een combinatie van hout, kruiden, grapefruit, munt, bloedmandarijn, roos, kaneel, leer, houtnoten, amber en indiase patchoulli.


Countryfield Ambiance collectie Optimism

Word wakker, doe de gordijnen open en laat de zon binnen dringen. Hoor de vogels hun vrolijke liedjes zingen. Een optimistische, frisse en vrolijke geur verspreidt zich door de ruimte. Een nieuwe dag is aangebroken met nieuwe kansen!

Frisse en zachte mix van lotusbloemen, witte thee, bergamot, tuberoos, jasmijn, perzik, melkachtige noot en een vleugje musk.


Countryfield Ambiance collectie Romance

De geliefde, schattige, verbazingwekkende en vaak mysterieuze kwaliteit die het leven in kunst kan veranderen. Romantiek is als een godin, om aanbeden te worden. Een bloemige en fruitige romantische geur.

Bloemig, fruitig gourmand, poederig, zwarte bessen en peer, iris, jasmijn, oranjebloesem, patchoulli, tongaboon en vanille.


Countryfield Ambiance collectie Spa

Loop over het witte zandstrand en ontdek je spirituele, fysieke balans en welzijn. Je voelt overal vrede, rust en harmonie die je lichaam en geest bevrijdt van allerlei soorten spanningen. De tijd staat stil terwijl je je overgeeft aan de meest kalmerende sensaties. Spa is een heerlijke ontspannen geur.

Fris, met warme ondertonen, sinaasappel, mandarijn, bergamot, munt, gember, kardemom, jasmijn en cederhout.


Countryfield Ambiance collectie Oriental


Countryfield Ambiance collectie Mysterious 


Countryfield Ambiance collectie Intense


Countryfield Ambiance collection

Countryfield Ambiance is het eigen geurmerk van Countryfield. Ambiance heeft een prachtige collectie van 7 verschillende geuren. Met heerlijk ruikende geurkaarsen en geurstokjes in verschillende geuren.

De Ambiance collectie bestaat uit 3 maten geurkaarsen gemaakt van soja, 2 maten geurstokjes, een handzeep en lucifers. De kaarsencollectie en lucifers, biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. De geurkaarsen en geurstokjes hebben een sterke maar prettige geurafgifte en zijn verkrijgbaar in 7 heerlijke geuren die je zintuigen prikkelen.

Onze Sojakaarsen zijn natuurlijke kaarsen gemaakt van sojabonen, een natuurlijke, biologisch afbreekbare  en hernieuwbare bron. De sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen bovendien stoten de kaarsen niet tot nauwelijks roet af. Tevens hebben de kaarsen een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt. Sojawas is makkelijk te verwijderen van een oppervlak. Hiervoor gebruik je gewoon water een zeep.