Geurlampen Ashleigh & Burwood 

Een Ashleigh & Burwood geurlamp is niet alleen een functioneel product, maar ook een prachtige decoratieve toevoeging aan je interieur. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen, waardoor je een geurlamp kunt vinden die perfect past bij jouw smaak en interieurstijl. Of je nu houdt van een modern, klassiek of eigentijds design, er is altijd een Ashleigh & Burwood Geurlamp die bij jouw interieur past.

Daarnaast biedt Ashleigh & Burwood een breed scala aan geuren aan, variërend van fris en bloemig tot warm en kruidig. Hierdoor kun je de geur in huis kiezen die het beste bij jouw voorkeur en de sfeer van de ruimte past. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende geur voor de slaapkamer, een verfrissende geur voor de badkamer of een gezellige geur voor de woonkamer, er is altijd een geurolie die aan jouw behoeften voldoet.


Cadeau set geurlamp Ashleigh & Burwood


Vervangende lonten Ashleigh & Burwood


Geurlamp lampenolie 


Ashleigh & Burwood Geurlampen - Kwaliteit en duurzaamheid

Ashleigh & Burwood staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun producten. De geurlampen worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Hierdoor kun je rekenen op een geurlamp die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat.

Bovendien hecht Ashleigh & Burwood veel waarde aan de veiligheid van hun producten. De geurlampen zijn ontworpen met oog voor detail en zijn voorzien van speciale veiligheidskenmerken, zoals een afsluitdop en een vlamregelaar. Hierdoor kun je de geurlamp veilig en met een gerust hart gebruiken in huis.


Veelgestelde vragen.

Hoe werkt een Ashleigh & Burwood Geurlamp?

Stap 1

Plaats de geurlamp op een stabiele ondergrond (eventueel op een schotel of onderzetter om vlekken na het morsen te voorkomen). Verwijder de dop en de steen/lont. Vul de geurlamp tot 2/3 met olie, hierbij werkt de geurlamp het beste. Houd de lamp altijd rechtop wanneer deze is gevuld om morsen van olie te voorkomen.

Stap 2

Plaats de lont terug in het flesje. Plaats de lamp op een hittebestendig oppervlak voordat u de lamp gaat aansteken. Bij het eerste gebruik dient de lont 30 tot 45 minuten in te trekken met olie. Laat de vlam minstens 2-3 minuten branden. U kan een vlam van c.a. 5 tot 10cm verwachten wanneer u de lamp voor het eerst gebruikt.

Blaas de vlam na 2-3 minuten uit. Laat de vlam nooit branden zonder toezicht! Bedek nooit de open vlam met de dop of kroon! Hier mee kunt u de lamp beschadigen. De steen is nu heet en blijft warm zonder vlam en zal gloeien.

Stap 3

Plaats de kroon op de geurlamp. De geurlamp verspreidt nu de gekozen geur door de ruimte en zuivert hierbij de lucht. U kunt zien doordat het steentje is gaan gloeien. Laat de lamp tot maximaal 40 minuten uw huis geur geven alvorens de steen te doven. Na 40 minuten dooft u de lamp, dit zorgt er ook voor dat het lontsysteem langer mee zal gaan.

Stap 4

Om de geurlamp te doven haalt u het kroontje van de lamp, denk erom dit is nu erg heet geworden! Vervolgens plaatst u de dop over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan.

 

Kan ik de Ashleigh & Burwood Geurlampen gebruiken in elke ruimte van mijn huis?

Ja, de Ashleigh & Burwood Geurlampen kunnen in principe in elke ruimte van je huis worden gebruikt. Of het nu de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of zelfs een kantoorruimte is, de geurlampen voegen een aangename geur toe aan elke omgeving.

De veelzijdigheid van de geurlampen maakt ze geschikt voor verschillende interieurstijlen en ruimtes. Of je nu een moderne, klassieke, landelijke of industriële inrichting hebt, er is altijd een Ashleigh & Burwood Geurlamp die bij jouw stijl past.

De geurlampen zijn ontworpen om een subtiele en langdurige geurverspreiding te bieden, waardoor elke ruimte in je huis verfrist en verrijkt wordt met een heerlijke Ashleigh & Burwood geur.